Vad tänker vi på?

Första ledtråden kommer den 1 december på www.fof.se. Den som först listar ut vad vi tänker på vinner en lyxweekend för två på Grythyttan.
Publicerad

För tredje året i rad kommer Forskning & Framstegs kunskapsjulkalender på nätet. I 24 luckor finns ledtrådar som alla leder till ett och samma svar. Förra året tänkte vi på björn, året innan på lo. Vad är det vi tänker på i år? Antagligen inte ett rovdjur igen, eller?Den som först svarar rätt vinner en lyxweekend för två på Grythyttan. Bland övriga som någon gång under 24-dagarsperioden gissar rätt lottar vi ut böcker och t-tröjor. Alla som deltar lär sig dessutom en massa om natthimlen. Varje lucka är nämligen ett utvalt objekt på en stjärnkarta, och det presenteras samtidigt som ledtråden ges.Var alltså beredd den första december! Knappa in www.fof.se, gå till julkalendern och klicka på första luckan. Där hittar du den första ledtråden. Varje dag fram till jul kommer sedan en ny ledtråd.
Lycka till!

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor