Vinn cool weekend på ishotell

Tävla i Nobelkunskap på vår hundraårsaffisch. Vinn kunskapsresa till Kiruna med besök på Esrange och övernattning på Ishotellet!
Publicerad

För att fira hundraårsjubileet av Nobelprisets utdelning har Forskning & Framsteg tagit fram en unik affisch. Den följer som extra bilaga med detta nummer av tidningen och berättar sex udda historier om Nobelpriset, personerna och ceremonierna.

På affischen finns också sex luriga frågor. Om du svarar rätt på samtliga frågor deltar du i utlottningen av en kunskapsresa för två personer. Resan går till rymdbasen Esrange i Kiruna, med middag och sedan övernattning på Ishotellet i Jukkasjärvi. Räkna med spännande naturupplevelser! Mängder av böcker, T-tröjor och paraplyer lottas också ut!Sista datum för inlämning är den 18 februari 2002.

Du kan lämna ditt svar på webben eller skriva på ett vykort och skicka till Forskning & Framsteg, Box 1191, 111 91 Stockholm.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor