Vinn kvalitetskikare!

Gissa vad vi tänker på. Första ledtråden kommer den 1 december på fof.se.
Publicerad

Den första som listar uträtt svar vinner en kikare värd 2 600 kronor.

För femte året i rad kommer Forskning & Framstegs kunskapsjulkalender pånätet. I 24 luckor finns ledtrådar som alla leder till ett och samma svar.Förra året tänkte vi på ”kol”, året innan på ”eros”, före det på ”björn” ochförsta året var svaret ”lo”. Vad är det vi tänker på i år?

Den som först svarar rätt vinner en Silva eterna marine, en vattentätkvalitetskikare med autofokus och bra optik. Vi lottar också ut klockor ocht-tröjor bland övriga som någon gång under 24-dagarsperioden gissar rätt.Alla som deltar lär sig dessutom en massa om fysik och astronomi. Varjelucka är nämligen ett utvalt objekt, och det presenteras samtidigt somledtråden ges.

Var alltså beredd den 1 december! Knappa in fof.se, gå till julkalendern ochklicka på första luckan.

Där hittar du den första ledtråden. Varje dag fram till jul kommer sedan enny ledtråd. Lycka till!

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor