15 november 2012

Hjärnan 2012

För andra året i rad genomför vi en heldag om hjärnan. Varmt välkommen att fördjupa dina kunskaper och utmana dina fördomar tillsammans med några av Sveriges främsta forskare.
Publicerad

Torkel Klingberg, professor i kognitiv neurovetenskap vid institutionen för neurovetenskap Karolinska Institutet talar om den lärande hjärnan.

Mia Ericson, docent vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi, Sahlgrenska akademin ger oss kunskap om hur hjärnan fungerar vid beroende och om belöningssystemet.

Martin Ingvar, professor i interaktiv medicin vid institutionen för klinisk neurovetenskap håller en föreläsning som heter Varför gör jag inte som jag säger?

Vi får också lyssna till Julia Uddén, doktor i kognitiv neurovetenskap vid Max Planck Institutet i Nijmegen, hon talar om hur hjärnan uppfattar mönster i språk, musik och dans.

Lars Nyberg, professor i psykologi och neurovetenskap och föreståndare för Umeå Center for Functional Brain Imaging talar om inlärning och minne.

Hela programmet hittar du på bratidskrifter.se/hjarnan. Pris för hela dagen inklusive lunch är 895 kr. Köp din biljett på bratidskrifter.se/hjarnan.

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor