Väljaropinioner och musikens makt

Publicerad

Under Almedalsveckan arrangerar Forskning & Framsteg två seminarier i samarbete med Riksbankens Jubileumsfond. Det ena handlar om varför opinionsundersökningarna ibland har svårt att spegla väljaropinionen. Hur hanteras det ökade bortfallet, och varför är vissa partier svårare än andra att fånga in? I detta samtal medverkar bland andra Henrik Oscarsson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, och Mikaela Järnbert, analytiker för SCB:s partisympatiundersökningar.

I det andra seminariet ska vi samtala om musikens makt, med bland andra Töres Theorell, som är professor vid Karolinska institutet. Bägge seminarierna är gratis och modereras av Henrik Höjer från Forskning & Framsteg.

Tid: 3 juli, klockan 15.00 (opinionsundersökningar) och 16.30 (musik)

Plats: Kilgränd 1, i centrala Visby

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor