Annons

Framtiden är här

Författare: 

Publicerad

2005-09-29
Jag sitter på ett X2000-tåg på väg till bokmässan i Göteborg. Redan vid avfärden från Stockholm meddelas via högtalarsystemet att det är gratis att surfa på internet. SJs 15-åriga paradtåg - där 10 procent av resenärerna blir illamående på grund av lutningstekniken och en mobiltelefon inte fungerar - har uppgraderats och nu är det bredband ombord (det är nästan som på flyget, man får en karta på datorskärmen där man kan se var tåget befinner sig i Sverige!).Och vart surfar man då - förutom till den egna sidan för att se att det verkligen fungerar? Varför inte DN? Den gamla draken har nämligen släppt bloggarna lös. Läs till exempel Peter Englunds utmärkta blogg från Irak. Och Jonas Thente bloggar från bokmässan. Framtiden är här.

Kommentera:

3

Dela artikeln:

Kommentarer

Var det inte någon science-fiction författare som skrev att: "The future is here, it is just not widely distributed yet"

Det finns en annan reporter på DN som har en underhållande blogg också: Robert Holender. Men den verkar vara helt privat.http://journalistbloggen.blogspot.com/

Jag rekommenderar förresten också Expressenreportern Ida Thunbergs privata blogg, Rosa Bloggen:Rosa Bloggen

Lägg till kommentar