Annons

30000 besökare i december

Antalet besökare på www.fof.se har stigit kontinuerligt sedan i somras, och i december hade vi över 1 000 besökare om dagen. Det betyder 30 000 personer per månad.

Annons

Publicerad:

2002-03-01
Allra populärast på webbplatsen är vårt artikelregister. Här finns uppgifter om samtliga artiklar, korta och långa, som vi publicerat sedan 1990. Det går att söka på nyckelord, författare och ord ur rubriken. Dessutom kan du lista samtliga artiklar inom ett visst ämnesområde, alla artiklar av en viss författare, alla artiklar i ett visst nummer eller till och med alla artiklar vilkas rubrik börjar på en viss bokstav.

Men inte bara registret är populärt. Många prenumeranter sköter nu sina adressändringar och beställer nya abonnemang via webben. Före jul är det vanligt att man köper en gåvoprenumeration på F&F som julklapp, via webben.

I särklass står också våra tävlingar. Allra flest besökare kom det till ordtävlingen, vars resultat presenterades i F&F 1/02. Och inte långt efter kom Nobeltävlingen, som avgörs i dagarna. De regelbundet återkommande och kluriga kunskapstipsen samlar också en trogen skara besökare. Försök du också! Frågorna är svåra, men om du klarar minst åtta av tio är chansen stor att du vinner. Du kommer dit direkt genom att klicka här.

Forskning & Framsteg berättar om fackgranskade forskningsresultat och om pågående forskning. Våra texter ska vara balanserade och trovärdiga, och sätta forskningsresultaten i sitt sammanhang för att göra dem begripliga. Forskning & Framsteg har rapporterat om vetenskap sedan 1966.