Annons

Julkalender på www.fof.se

Gissa vad vi tänker på. Första ledtråden kommer den 1 december på www.fof.se. Tävla och vinn ett stort bokpaket!

Författare: 

Publicerad:

2002-12-01
För fjärde året i rad kommer Forskning & Framstegs kunskapsjulkalender på nätet. I 24 luckor finns ledtrådar som alla leder till ett och samma svar. Förra året tänkte vi på "Eros", året innan på "björn" och första året var svaret "lo". Vad är det vi tänker på i år?

De fem som först svarar rätt vinner ett bokpaket som innehåller en påkostad flora på 700 sidor och en fantastisk presentbok med bilder från regnskogen. Bland övriga som någon gång under 24-dagarsperioden gissar rätt lottar vi ut böcker och t-tröjor.

Alla som deltar lär sig dessutom åtskilligt om natthimlen. Varje lucka är nämligen ett utvalt objekt på en stjärnkarta, och det presenteras samtidigt som ledtråden ges.

Var alltså beredd den 1 december! Knappa in www.fof.se, gå till julkalendern och klicka på första luckan. Där hittar du den första ledtråden. Varje dag fram till jul kommer sedan en ny ledtråd.

Lycka till!

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar