Annons

Den nya webbiologin

Det mesta om gentekniken på ny webbplats.

Nya biologin är en webbplats med ett rikt faktamaterial om genteknik, hur den används och utvecklas inom medicin, jordbruk och industri. Korta artiklar informerar om celler, gener och proteiner och hur de påverkar förutsättningarna för våra liv.

Webbplatsen, en del av forskning.se, är producerad av Forskningsforum på regeringens uppdrag. Avsikten är att öka människors kunskaper om den nya biologin och dess utvecklingsvägar, möjligheter och risker.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar