Annons

Återkoppling: Läsarminne

Ni frågar i F&F 1/06, apropå tidskriftens 40-årsjubileum, om någon speciell artikel haft personlig betydelse.

Författare: 

Publicerad:

2006-04-01

Det har de allihop, för jag läser så gott som varje nummer från pärm till pärm, men jag vill nämna en viss artikel alldeles speciellt: artikeln om KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom) i F&F 2/01. Den beskrev så på pricken vad jag led av, mycket tydligare än läkarna lyckats förmedla, att den har hjälpt mig att anpassa min tillvaro efter någonting som kan klassificeras som en sorts handikapp.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar