Annons

Välj vårt bästa omslag någonsin!

Snyggt. Överraskande. Roligt. Lockande. Du väljer vad som är bäst. Rösta nu!

Forskning & Framsteg fyller 40 år i år, och det firar vi bland annat genom att kora det bästa omslaget någonsin. Varje månad kan du på vår webbplats rösta på ett av knappt 30 omslag. I december 2006 är det sedan final mellan 22 omslag: de två från varje månad som fått flest röster.

Alla som röstar är med i månadens utlottning av en mp3-spelare. Om du missade januaris omröstning går det fortfarande utmärkt att rösta även där. Din röst räknas och påverkar vilka omslag som går till final.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)