Annons

Anmäl dig gratis nu!

Snart ökar vi utbudet på webben. Men bara prenumeranter och lösnummerköpare kommer ända in.

Forskning & Framstegs webbplats är mycket välbesökt. Vi har mer än 5 000 besökare varje vardag. De läser artikelsammandrag, söker i vårt register, letar efter länkar, deltar i tävlingar och mycket mer. Webbplatsen är gratis och öppen för alla.

Vi vill dock ge dig som prenumerant ännu mer. Du ska till exempel kunna läsa hela texten till de flesta artiklar också på webben. Och vi kommer att starta ett elektroniskt nyhetsbrev med information ur senaste numret och intressanta inlägg på vår blogg. Men dessa saker kan vi inte släppa ut alldeles fritt. Därför stänger vi delar av webbplatsen för allmänheten.

För att komma åt de stängda sidorna måste du registrera dig. Du kan bli antingen silver- eller guldmedlem. Båda varianterna är gratis. För guldnivån krävs att du är prenumerant eller nyligen har köpt ett lösnummer. De som registrerar sig på silvernivån kommer att komma åt samma information som i dag. De som inte registrerar sig alls kommer att kunna nå färre sidor än i dag.

Registrera dig redan nu på webben, fof.se, så är du beredd när vi senare i vinter börjar stänga vissa sidor. Passa då också på att kryssa i att du vill ha vårt nyhetsbrev.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar