Annons

Nationalencyklopedins Kunskapspris till Forskning & Framsteg

På Kunskapsgalan i Stockholms stadshus den 12 september tilldelades Forskning & Framsteg 2007 års Kunskapspris på 250 000 kronor. Prisutdelare var kronprinsessan Victoria.

Författare: 

Publicerad:

2007-09-01

Juryns motivering lyder "för att Forskning & Framsteg under mycket lång tid har varit den ledande svenska tidskriften för egenproducerad och seriös populärvetenskap inom en mängd vetenskapliga områden. Med utnyttjande av de främsta svenska forskarna och en stab av pedagogiskt skickliga redaktörer skildrar tidskriften forskningens framsteg på ett pedagogiskt, tillförlitligt och inspirerande sätt."

Forskning & Framsteg sänder en hälsning till alla sina läsare och tackar dem som varit med om att göra detta möjligt: vetenskapsjournalister, redaktörer, formgivare, administrativ personal, forskare och andra artikelförfattare och källor, tecknare och fotografer, tryckeriet, intressenter i F&F-stiftelsen och andra forskningsfinansiärer, kolleger i andra medier och många många andra F&F-vänner.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar