Annons

Läs Forskning & Framstegs bloggare!

Nya skribenter, högintressanta inlägg.

Publicerad:

2010-03-23

På fof.se/blogg kan du läsa massor av spännande inlägg från några av Sveriges intressantaste forskare. De kommenterar händelser och tillstånd, framsteg och bakslag, som i vid mening har med vetenskap att göra. Senaste tiden har ett antal nya forskare knutits till bloggen.

Just nu kan du läsa uppfriskande och tankeväckande inlägg av: Anders Bárány, Lars Olof Björn, Anne Boschini, Hanna Enefalk, Birgitta Forsman, Johan Frostegård, Jussi Karlgren, Jakob Löndahl, Emil Nilsson, Anna Olofsson, Apostolis Papakostas, Ewa Rabinowicz, Susanna Radovic, Jan Scheffel, Pär Weihed, Ola Wikander, Lena Wängnerud, Johan Åkerman och Susanne Åkesson.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar