Annons

Undrar du över något? Fråga F & F!

Publicerad:

2010-12-19

Ny redaktör för våra frågesidor är vetenskapsjournalisten och biologen Ann Fernholm. Hon disputerade i molekylär bioteknik 2001 och skriver om medicin och vetenskap, framför allt bioteknik och nanoteknik, för dags- och fackpress. Din fråga kan handla om vilket ämne som helst. Ann Fernholm tar hjälp av Sveriges främsta forskare för att svara på dina knivigaste frågor.

E-postadressen är: ann.fernholm@fof.se

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

1

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Kommentarer

Av en slump så jag i ett gammalt nr, 1-2013, av F&F. Hjälper träd mot istiden? Jag blev lite förvånad över svaret. I all litteratur jag har sett om istider är de uppdelade ungefär 100000 år och 10 till 15000 år med ett klimat det vi har nu. Men här sägs att nästa istid kommer om 55000 år men nästa bistra kommer om 120000 år. Och hur rimmar detta med den växthuseffekt vi säges ha nu med skenande CO2.

Lägg till kommentar