Vilket var bästa Tema 2002?

Rösta och vinn fina bokpriser!
Publicerad

I varje nummer av Forskning & Framsteg presenterar vi ett Tema om ett aktuellt ämne. Vi är nu intresserade av att höra läsarnas uppfattning om vilka av våra temasatsningar under det snart gångna året som varit intressantast, mest läsvärda, mest minnesvärda – kort sagt bäst.

Du får rösta på hur många teman du vill

Ju färre du röstar på, desto större tyngd får varje avgiven röst.

Bland dem som deltar i omröstningen lottar vi ut ett antal exemplar av dessa båda böcker: När dimman lättar av Mattias Klum och Hans Odöö (en bedövande vacker fotobok om regnskogen) och Den nordiska floran, som är en modern nytecknad flora av Bo Mossberg m fl på 700 sidor.

1. Framtidens datorer 2. Arktis
3. På medeltiden 4. I Vintergatan
5. Väder 6. Kött
7. Alternativ medicin 8. Nytänkande
       
Namn:
Adress:
Postadress:
E-post:
 
 

Vi behöver din röst senast den 21 januari 2003.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor