Vad föreställer mönstren?

Tävlingstiden slut. Här är facit.
Publicerad
Försök lista ut vad de fem bilderna föreställer och sänd sedan in din tipsrad till oss. Bland dem som har fem rätt lottar vi ut en lyxweekend för två på Grythyttans Gästgivaregård i Bergslagen. Alla som har minst fyra rätt deltar också i utlottningen av fina böcker, armbandsur och kikare. Sänd in din tipsrad senast den 29 september 2003. Endast en tipsrad per person. Resultatet redovisas i ett kommande nummer av tidskriften och på vår webbplats. Lycka till! (En bild som finns i papperstidningen och tidigare var med i tävlingen här på nätet, har utgått på grund av ett fel i svarsalternativen. Läs mer här.) Vårta på vårtsvin Tarmbakterier Varm källa i Yellowstone Ingång till rede för sandmask Vulkan på Mars Oväder i molntäcket på Venus Spår efter slipmaskin på propeller Insidan av tolvfingertarmen Gravitationsvågor från en supernova Sanddyner i Sahara Vit choklad Icke-trähaltigt papper Snöfält på is utanför Antarktis Kiselytan på ett datachips Frystorkat pudersocker Borås Skellefteå Linköping Örebro Uppsala Solfläck Kokande svavel Födelsemärke med melanom Sodasjö i Tanzania Nickelförorening i guld

Fel bild

En bild som finns i papperstidningen och tidigare var med i tävlingen här på nätet, utgick på grund av ett fel i svarsalternativen.

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor