F&F söker biologiredaktör

Forskning & Framsteg söker en vetenskapsjournalist för anställning som biologiredaktör. Din huvuduppgift blir att bevaka svensk forskning inom zoologi, botanik, kemi, geologi och miljö.
Publicerad

Du kommer att skriva egna artiklar, bearbeta forskarskrivna manus och arbeta med bilder. Du bidrar också till nyhetssidorna m.m. Vi förutsätter att du har en akademisk grundexamen i biologi och har arbetat några år som skrivande vetenskapsjournalist eller fått motsvarande erfarenheter på annat sätt.

Om du vill veta mer, ring Björn Fjæstad (chefredaktör), Cecilia Christner Riad (redaktionschef) eller Ann-Kristin Wentzel (fackklubbens ordförande och biologiredaktör som går i pension våren 2005). Alla nås på 08-555 198 00.

Skriv och berätta om din utbildning och dina yrkeserfarenheter. Lägg med en cv, några textprover samt kopior på viktigare betyg. Ange referenser och löneanspråk.

Vi vill ha din ansökan senast den 13 december 2004.

Sänd den till Chefredaktören, Forskning & Framsteg, Box 1191, 111 91 Stockholm.

Forskning & Framsteg är en populärvetenskaplig tidskrift ägd av en stiftelse utan vinstsyfte. Den utkommer 8 gånger per år med en upplaga på 45 000 exemplar. Vi är 10 anställda, varav drygt hälften arbetar redaktionellt. Redaktionen finns i centrala Stockholm.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor