Nu kommer nya Forskning & Framsteg!

Samma välgrundade och fängslande artiklar om svensk och internationell forskning. Men i större format.
Publicerad

Forskning & Framsteg kommer att se annorlunda ut från och med årsskiftet. Tidningen blir högre och bredare. Det ger möjlighet till en luftigare och mer spännande layout. Vi kommer också fortsättningsvis att kontinuerligt förstärka bevakningen av svensk och utländsk forskning, liksom av aktuella ämnen i samhällsdebatten som har vetenskaplig anknytning.

Från och med nästa nummer trycks tidskriften på ett bättre och mer läsvänligt papper. Dessutom kommer Forskning & Framsteg att limbindas, vilket ger en exklusivare tidning med rygg. På ryggen kommer det att finnas stickord från numrets huvudartiklar, så att det blir lättare att plocka fram rätt nummer ur bokhyllan.

Vi har samtidigt passat på att förbättra årgångssamlarna. De tillverkas i kraftigare material och kläs i snyggt och slitstarkt konstläder. De blir inte längre hopvikbara utan har ett fast format. För att samlarna ska komma fram i bästa skick förbättras även förpackningen som de skickas i.

Välkommen till nya Forskning & Framsteg!
Redaktionen

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor