Skriv och vinn 25 000 kronor!

Tänk på tredje uppgiften! Berätta om ditt forskningsområde.
Publicerad

Med anledning av Forskning & Framstegs 40-årsjubileum inbjuder vi alla svenska forskare att delta i en manustävling.

Skriv en artikel som du tror passar i Forskning & Framsteg! Berätta om spännande resultat, nya smarta metoder, aktuella problem, överraskande perspektiv, intressanta återvändsgränder och oväntade lösningar – eller något helt annat som kan intressera våra 250 000 läsare.

Första pris är 25 000 kronor, och juryn fördelar härutöver ytterligare 25 000 kronor.

Vi behöver ditt bidrag senast den 1 september 2006.

Juryordförande är Forskning & Framstegs chefredaktör Björn Fjæstad, och övriga i juryn är F&F:s redaktionschef Cecilia Christner Riad, tidigare chefredaktören för ICA-kuriren Lena Björk, fysikprofessorn Ulf Danielsson samt Richard Wahlund, professor i företagsekonomi med inriktning på medier.

Välkommen att vara med!

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor