Boktips från redaktionen

Publicerad

Tidigare i år utkom Al Capone – gangstern och den amerikanska drömmen skriven av Forskning & Framstegs redaktör för humaniora och samhällsvetenskap, Henrik Höjer. Boken låg på DN:s kritikerlista i flera veckor. Några klipp ur recensionsfloden:

**Svenska Dagbladet**: ”Det är omöjligt att inte ryckas med … läsaren [har] aldrig långtråkigt … fascinerande insikter … värd beröm. Detta är god populärvetenskap som förenar akademisk sakkunskap med berättarglädje.”

**Tidningen Vi**: ”lättläst, rakt och effektivt skriven”

**Café**: ”en mustig brygd”

**Skaraborgs Läns Tidning**: ”intressant och fascinerande … en synnerligen läsvärd bok”

**Norrköpings Tidningar**: ”som läsare slukar man … Höjers innehållsrika tidsspegling”

**Nu finns en annan uppmärksammad bok**, *Duktighetsfällan – en överlevnadsbok för prestationsprinsessor*, i pocket. Den är skriven av F&F-redaktören Joanna Rose och stressforskaren Alexander Perski och kom ut i fjol.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor