Klappat och klart

Nya böcker till julklappssäcken.
Publicerad

Behöver du tips om en julklapp? Här är ett litet urval av årets böcker. Utmärkt populärvetenskap i bokform.

Bokbevakningen i Forskning & Framsteg moderniseras i takt med att också tidningen gör det. Vi kommer fortsätta att recensera viktiga fackböcker inom allt från arkeologi till astronomi, men du kommer också att få möta kända och okända fackboksförfattare. Vi kommer att bevaka den populärvetenskapliga bokutgivningen åt dig.

Det är ett faktum att de stora bokförlagen ger ut allt färre titlar inom naturvetenskap – varför är det så? Det ska vi ta reda på, samtidigt som vi även ska försöka ha koll på engelskspråkig populärvetenskaplig litteratur, som i dag är så lätt att köpa över nätet.

Har du synpunkter på hur och vad vi skriver om böcker i F&F? Hör av dig! henrik.hojer@fof.se

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor