En lyckad kryssning

Forskning & Framstegs årliga kunskapskryssning bjöd på spännande föredrag, engagerade diskussioner och god mat.
Publicerad
**Nöjda**. Pascale Hoffmann och Björn Pilström uppskattade blandningen av ämnen.

Årets kunskapskryssning gick av stapeln i början av september. Bland talarna fanns professor Sören Holmberg, som berättade om amerikanskt väljarbeteende, Dick Harrison, professor i historia som talade om digerdöden, samt professor Staffan Ulfstrand, professor Ariel Goobar och universitetslektor Agneta Skoog Svanberg.

Två som var nöjda med resan var paret Björn Pilström och Pascale Hoffmann.

– Vi lyckades få tid för detta, trots att resan låg mitt i veckan. Vi uppskattar att komma bort från vardagen och att samtidigt fylla minisemestern med både vettigt och roligt innehåll, säger Björn Pilström.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor