Lyssna på F&F under sommaren

Publicerad

Snart får du som läsare möjlighet att kunna avnjuta F&F med slutna ögon. Vi spelar in en serie samtal med utvalda forskare, med anledning av vårt 50-årsjubileum. Utgångspunkten är andra jubileer. Visste du till exempel att det är 50 år sedan den omstridda substansen metadon började användas i Sverige? Det är upptakten till ett mycket intressant samtal mellan beroendeforskaren Marcus Heilig, professor vid Hälsouniversitet i Linköping, och vår medicinredaktör Per Snaprud. De övriga poddprogrammen handlar om allt från människans förmåga att klara sig utan syre till diskussioner om jihadism, märkliga språkuttryck och järvens återtåg i Sverige – och mycket annat. Programmen kommer du att hitta på vår hemsida, fof.se.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor