F&F gratulerar: Velade lite grann – men vann ändå

Publicerad
Ledtrådarna i F&F:s julkalender väckte som vanligt kraftfull tankeverksamhet bland våra kloka läsare.

Mer eller mindre positiv? Det kan till exempel en jon vara. Denna ledtråd satte myror i huvudet på årets vinnare av F&F:s julkalender, Magnus Andersson i Karlskrona. Han hängde med genom lucköppningen för femte året i rad – och detta är andra gången han tar hem förstapriset.

Magnus Andersson i Karlskrona listade ut de fyra orden i F&F:s julkalender och har vunnit en lyxweekend för två.

Magnus Andersson berättar att han har lärt sig att gå på magkänslan och inte ändra sin gissning, för det blir ofta fel.

– Det fick jag erfara vid andra lösenordet där jag direkt skrev JON, men efter lite funderande ändrade mitt svar. Då trodde jag att chansen till vinsten i årets julkalender försvann.

Han ändrade sig dock igen, och skickade in det rätta svaret efter att ha sett ledtråden i nästa lucka. Sammantaget lyckades han ändå lista ut alla fyra orden på kortare tid än någon annan och vann julkalenderns första pris – en lyxweekend för två.

Mer än hundra personer lyckades lista ut alla fyra ord: guld, jon, bila och under. Med lottens hjälp har Amanda Eriksson, Carina Andersson, Mathias Ohlson, Hilda Persson och Eva Ode vunnit varsin ryggsäck. Agnes Bergbom, Tor Gibson, Maria Jeppsson, Paula Alexandersson, och Anna Arvidsson har vunnit varsin exklusiv F&F-vattenflaska.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor