Missa inte Hjärndagens 10-årsjubileum

Publicerad

Den 15 november är det 10-årsjubileum för Forskning & Framstegs populära och välbesökta evenemang Hjärndagen. I år kommer vi att återvända till Chinateatern i Stockholm, där den sjätte Hjärndagen ägde rum, 2015. Då fick vi lyssna till spännande föreläsningar om bland annat nya sätt att behandla missbruksproblem, hur deep brain stimulation med elektroder kan hjälpa vid tvångssyndrom och demens och hur barnets hjärna utvecklas under de första åren.

Årets program håller just nu på att växa fram. Den röda tråden är som vanligt rykande aktuell hjärnforskning, som presenteras av framstående forskare. Passa gärna på att tipsa oss om ämnen eller forskare som du är extra intresserad av.

Mejla till: hjarndagen@fof.se

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor