Tack alla vetgiriga läsare!

Publicerad
Spring för livet (F&F 7/2019) är ett av många uppskattade nummer av F&F. Enligt Orvesto är 75 procent av läsarna intresserade av hälsa, friskvård och motion.
Bild: Getty images

Visste du att varje nummer av Forskning & Framsteg har 130 000 läsare i genomsnitt. Till alla er vill vi säga tack! Många har varit med ändå sedan starten 1966 – det är imponerande. Just det här numret har dessutom extra många läsare i form av alla som fått två nummer i gåva av en trogen prenumerant. Varmt välkomna!

Vilka är det då som läser Forskning & Framsteg? Inte oväntat är våra läsare mer intresserade av vetenskap än genomsnittssvensken. Annat som särskiljer är, enligt Orvestos läsarpanel, ett stort intresse för utrikespolitik, litteratur och historia i nämnd ordning. Känner du igen dig?

Den genomsnittliga F&F-läsaren är också intresserad av musik, miljövårdsfrågor och av att semestra i Sverige.

Vi hoppas att ni följer med oss som läsare under 2021. Totalt blir det tio välfyllda nummer av Forskning & Framsteg.

Tack för att just du läser!

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor