Annons

Bild: 
Forskning & Framsteg

Ny chefredaktör: Viveka Ljungström

Annons

Publicerad:

2018-01-12

Viveka Ljungström har utsetts till ny chefredaktör och vd på Forskning & Framsteg. Hon kommer närmast från Gullers grupp och har tidigare också varit chefredaktör för Allt om Trädgård.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara med och driva Forskning & Framsteg in i framtiden. Det är en journalists dröm att få ta över en så välskött och ansedd tidning med ett så spännande journalistiskt uppdrag, säger Viveka Ljungström.

Viveka Ljungström tillträder tjänsten i mars, då nuvarande chefredaktören Patrik Hadenius slutar.

Forskning & Framsteg berättar om fackgranskade forskningsresultat och om pågående forskning. Våra texter ska vara balanserade och trovärdiga, och sätta forskningsresultaten i sitt sammanhang för att göra dem begripliga. Forskning & Framsteg har rapporterat om vetenskap sedan 1966.

2

Kommentarer

Vi fick ett erbjudande om att prenumerera på er tidning 5 nummer för 99 kr och att prenumerationen löper ut efter 5 nummer. Antingen kunde man skicka in kupongen eller gå till webbsidan fof.se/press18. På den webbadressen finns inte det alternativet med. Lite konstigt att hänvisa till en sida och alternativet inte finns med.

Med vänlig hälsning
Carina Ydemar

När jag tittar på fof.se/press18 ser jag ett erbjudande om 5 nummer för 99 kronor. Så här ser det ut: 

Skärmdump som visar erbjudandet på fof.se/press18