Annons

Nu kommer nya Forskning & Framsteg!

Samma välgrundade och fängslande artiklar om svensk och internationell forskning. Men i större format.

Publicerad:

2005-12-01

Forskning & Framsteg kommer att se annorlunda ut från och med årsskiftet. Tidningen blir högre och bredare. Det ger möjlighet till en luftigare och mer spännande layout. Vi kommer också fortsättningsvis att kontinuerligt förstärka bevakningen av svensk och utländsk forskning, liksom av aktuella ämnen i samhällsdebatten som har vetenskaplig anknytning.

Från och med nästa nummer trycks tidskriften på ett bättre och mer läsvänligt papper. Dessutom kommer Forskning & Framsteg att limbindas, vilket ger en exklusivare tidning med rygg. På ryggen kommer det att finnas stickord från numrets huvudartiklar, så att det blir lättare att plocka fram rätt nummer ur bokhyllan.

Vi har samtidigt passat på att förbättra årgångssamlarna. De tillverkas i kraftigare material och kläs i snyggt och slitstarkt konstläder. De blir inte längre hopvikbara utan har ett fast format. För att samlarna ska komma fram i bästa skick förbättras även förpackningen som de skickas i.

Välkommen till nya Forskning & Framsteg!
Redaktionen

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar