Annons

Bild: 
Getty images

Så gror ett frö

Många fröer kan vänta flera decennier på rätt förutsättningar för att gro. Klicka på infografiken för att se hur det går till.

Annons

Publicerad:

2021-05-30

I varje nummer av Forskning & Framsteg förklarar vi hur något fenomen i vår vardag fungerar. Vad vill du veta nästa gång? Skriv till oss och berätta: fraga@fof.se

Så gror ett frö

Klicka för att ladda ner infografiken som PDF.

Bild: 
Johan Jarnestad

Forskning & Framsteg berättar om fackgranskade forskningsresultat och om pågående forskning. Våra texter ska vara balanserade och trovärdiga, och sätta forskningsresultaten i sitt sammanhang för att göra dem begripliga. Forskning & Framsteg har rapporterat om vetenskap sedan 1966.

2

Kommentarer

Hej, jag studerar svenska och min lärare gav mig länken till din webbsida och ber mig välja en artikel för att läsa och förklara innehållet i texten. Jag vill komma åt artikeln "Så gror ett frö", men jag har inte kunnat öppna den. Kan du snälla hjälpa mig? Tack!

Hej! Så roligt att du är intresserad av infografiken. Om du klickar på den svarta rutan med en tecknad bild på ett frö så ska du få upp en pdf med grafiken. Hoppas det funkar. Om inte, hör av dig igen.

Vänligen Sara, webbredaktör

Lägg till kommentar