Annons

Värdet av ett vykort

Författare: 

Publicerad

2009-08-25

I dag fick jag ett vykort med ett enda kort budskap på. "Svar: 4". Här om dagen fick jag ett liknande vykort, men i stället var budskapet "(3)".

När ett nytt nummer av Forskning & Framsteg kommer ut sker samma saker. Anledningen är våra läsarfrågor, F&F frågar dig. En övervägande majoritet svarar på läsarfrågan här på webbplatsen, men några få använder den alternativa vägen och skickar in vykort.

Det är inte så sannolikt att de personerna läser den här bloggen, men om du råkar träffa någon som skickar in svar på läsarfrågan på vykort – säg åt honom eller henne att det är uppskattat. Varje svar blir infört (här på webben), och alla vykort jag tagit emot sitter upptejpade på min vägg här på redaktionen.

Om du inte redan röstat i F&F frågar rekommenderar jag att du läser Kina lärde av murens fall och sedan tycker till i vår läsarfråga. Varje åsikt räknas!