Vad kommer sedan?

Publicerad

Vad kommer sedan?Stockholm, Göteborg, Malmö. Vad kommer sedan? Om serien beskriver Sveriges till invånarantalet största städer kommer Uppsala efter Malmö.Gissa vad följande serier beskriver och försök komma på vilka ord, bokstäver eller siffror som kommer härnäst i dem!1) f, u, th a, r, …2) Vänern, Vättern, Mälaren, Hjälmaren, …3) Neptunus, Uranus, Saturnus, …4) 3, 1, 4, 1, 5, 9, …5) eon, era, period, …6) Johansson, Andersson, Karlsson, Nilsson, Eriksson, …7) väte, helium, litium, beryllium, bor, …8) 1, 10, 11, 100, …9) tisdag, fredag, fredag, måndag, onsdag, lördag, måndag …10) Göran Persson, Ingvar Carlsson, Carl Bildt, …11) Öresundsbron, Ölandsbron, Igelstabron, …12) Ganymedes, Callisto, Io, …13) mandarin, spanska, engelska, …14) e, e, i, r, …15) Egyptens pyramider, kinesiska muren, Eiffeltornet, Disney World, …16) Gyllenborg, Franzén, Malmström, Kullberg, Melin, Österling, …17) einn, tveir, thrir, fjórir, fimm, …18) Kibit, Mibit, …19) Desideria, Josefina, Lovisa, Sofia, Victoria, Louise, …

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor