F&F:s julkalender 10-årsjubilerar

Snart börjar en 24 dagar lång gissningstävling på nätet. Var med och vinn!
Publicerad
December – dags för årets julkalender på fof.se.

Den allra första luckan i Forskning & Framstegs julkalender öppnades vid midnatt natten till den 1 december 1999. Nu är det snart dags för 2009 års julkalender på fof.se. Var med själv, och berätta gärna för andra om tävlingen!

Vi ger en ny ledtråd på http://fof.se/julkalender varje midnatt fram till julafton. Frågan är: Vad tänker vi på?

Den som först gissar det rätta svaret (och inte ändrar sig senare) vinner en lyxmiddag och övernattning för två personer på något trevligt värdshus/hotell/herrgård. De närmast följande får fina bokpriser och F&F:s trevliga t-tröjor.

Gissa hur många gånger du vill, men endast ditt senaste svar räknas. Avstämning sker kl. 24.00 på julafton.

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor