Vintergatan vann

Men det var ett besvärligt val.
Publicerad

I förra årets sista nummer frågade vi er läsare vilket tema som var bäst år 2002. Eftersom vi antog att det kunde vara svårt att välja ett enda gav vi möjligheten att rösta på flera. Något som också mer än var tredje läsare utnyttjade.

Ytterligare ett tecken på att valet var knepigt var de trevliga kommentarerna på vykort och i e-brev. En anonym läsare skrev att temana var så olika till karaktären att det därför var orättvist att jämföra. Men vykortet avslutas ändå med: ”om jag verkligen måste välja blir det 1, 4, 5 och 8”.

Bland alla röstande har vi lottat ut böcker. Vi kontaktar vinnarna, som också syns på fof.se tillsammans med litet mer statistik.

Tre i topp teman 2002:

1 Vintergatan2 Tänkande3 Väder

Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor