Välkommen till nya fof.se!

Publicerad
Jonas Mattsson, chefredaktör.

Nu har fof.se ett nytt utseende! Vårt mål är att presentera vår vetenskapsjournalistik på ett mer läsvänligt sätt. Fof.se har fått ny layout, typografi och färgsättning. Genom att tydligare samla artiklar under ämnen och teman vill vi göra det lättare för dig som läsare att hitta det som just du är intresserad av.

Nytt är också att en del innehåll är ”+premium”-märkt. Det är journalistik som nu blir tillgänglig snabbare och tidigare först bara har funnits i den tryckta utgåvan av Forskning & Framsteg. Med den nya fof.se kan du som prenumererar på tidningen eller har ett digitalt konto läsa vår vetenskapsjournalistik när du vill, direkt i mobilen, läsplattan eller datorn. 

Du som redan prenumererar på Forskning & Framsteg kan logga in här (har du inte redan ett lösenord så klickar du på ”Registrera ny användare”). Du som inte prenumererar på Forskning & Framsteg kan lätt skaffa eget konto/digital prenumeration här. Där du också välja om du också vill ha Forskning & Framsteg hem i brevlådan.

Forskning & Framsteg har rapporterat om vetenskap sedan 1966, alltid utan vinstsyfte. Har du synpunkter på hur vi kan göra fof.se ännu bättre, hör av dig till mig på jonas.mattsson@fof.se

God läsning!
Jonas Mattsson, chefredaktör och ansvarig utgivare, Forskning & Framsteg

Ps. Missa inga nyheter från Forskning & Framsteg genom att prenumerera på våra nyhetsbrev.

F&F i din mejlbox!

Håll dig uppdaterad med F&F:s nyhetsbrev!

Beställ nyhetsbrev

Prenumerera på Forskning & Framsteg!

10 nummer om året och dagliga nyheter på webben med vetenskapligt grundad kunskap.

Beställ idag
Publicerad

Upptäck F&F:s arkiv!

Se alla utgåvor