Annons
Ett blivande standardverk

Bokanmälan: Ett blivande standardverk

Författare: 

Publicerad:

2009-12-16

En av Sveriges absolut mest köttkunniga personer, styckmästaren i andra generationen Håkan Fällman, vars svärfar och båda svågrar för övrigt också är "köttkillar", har skrivit en bok som i många år framåt kommer att vara standardverket på området. Pedagogiska genomgångar av styckning och inte minst köttkvaliteter varvas med utmärkta recept.

Eftersom kött i hög grad kan bedömas utifrån sin färg har det varit en grannlaga uppgift för förlaget att åstadkomma bra tryck, och enda randanmärkningen avseende denna utmärkta bok är att färgåtergivningen inte riktigt når upp till bokens höga standard i övrigt.

Du har just läst en artikel från tidskriften Forskning & Framsteg. Prenumerera här.

Kommentera:

Dela artikeln:

TIDNINGEN FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ ALLVAR
10 nummer 779 kr
2 nummer 99 kr
Du vet väl att du kan läsa Forskning & Framsteg i din läsplatta? Ladda ned appen från App Store eller Google Play. (Läsplatteutgåvan ingår i alla prenumerationer.)

Lägg till kommentar